Празници / фестивали

Най-важното, което трябва да знаете за фестивала „Summer Chaos” в Бургас

„The Prodigy“, „Bullet For My Valentine“, „Clawfinger“, „House of Pain“ и „The Exploited“ на една сцена

Най-важното, което трябва да знаете за фестивала „Summer Chaos” в Бургас


◊ ФЕСТИВАЛЪТ ПО ЧАСОВЕ

Фестивалът “Summer Chaos” ще представи на 13 август на една сцена пет световни групи – „The Prodigy“, „Bullet For My Valentine“, „Clawfinger“, „House of Pain“ и „The Exploited“. Вратите на стадион „Лазур“ в Бургас ще бъдат отворени точно в 14:30 ч.

Фестивалът по часове е със следния график:

. 15:15-16:15 – „The Exploited“

. 16:45-17:45 – „House of Pain“

. 18:15-19:15 – „Clawfinger“

. 19:45-21:00 – „Bullet for My Valentine“

. 21:30-23:00 – „The Prodigy“

 

◊ ДОСТЪПЪТ ДО СТАДИОНА

Всички посетители, закупили билет от категория Priority Access, ще бъдат допуснати на стадиона 15 минути по-рано (в 14:15 ч.) от останалата публика, от централния вход откъм ул. "Димитър Димов"

Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage, както и  билети за седящи места за целия сектор А, ще влизат от централния вход на стадион Лазур  откъм ул. "Димитър Димов"

Притежателите на билети за седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и правостоящи за зона Front of Stage, ще влизат от Вход 2 откъм ул. "Васил Петлешков".

Вход 4 откъм ул. "Васил Петлешков" е за седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15.

 

◊ ФЕСТИВАЛНИТЕ ПРАВИЛА

На стадиона в деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие. Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

Лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на алкохол, наркотици и упойващи вещества няма да бъдат допускани на стадиона: Забранено е внасянето на огнестрелно и хладно оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео снимане, споделят организаторите.

Децата до 10-годишна възраст ще влизат на събитието безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация.

Призоваваме всички посетители задължително да носят със себе си документи за самоличност, уточняват организаторите.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
12.08.2016 г. 19:59
Посетено:
1066
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/24048-nay-vazhnoto-koeto-tryabva-da-znaete-za-festivala-summer-chaos-v-burgas