Празници / фестивали

Две седмици до “Summer Chaos”, “The Exploited” откриват фестивала

Събитието е на 13 август в Бургас

Две седмици до “Summer Chaos”, “The Exploited” откриват фестивала


◊ ЗА ФЕСТИВАЛА

Само след две седмици предстои големият музикален фестивал в Бургас “Summer Chaos”, на който ще видим групи като ”Clawfinger”, “House of Pain”, “The Prodigy”, “Bullet For My Valentine”. Билети за събитието  могат да бъдат закупени от мрежата на „Тикетпро“ в цялата страна.

Пънк легендите от Единбург “The Exploited” ще открият тазгодишното издание на фестивала на 13 август на стадион „Лазур“ в Бургас.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА “THE EXPLOITED”

“The Exploited” е емблема на съвременния пънк рок,  начело с ексцентричния фронтмен Уоти Бакън. Задължителни за стила на бандата са анархистичните, политически ангажирани и пълни с протест текстове и най-вече суровата енергия, която залива публиката на всяко тяхно шоу. 

Тази година пънк-рок легендите, които се появяват през 1979 г., са на турне в Европа, Латинска Америка и САЩ.

“The Exploited” ще открият фестивала в Бургас и ще вдигнат емоцията до максимум с вечните пънк химни "Punk’s Not Dead", "Fuck The System", "Beat The Bastards", "Sex And Violence" и много други. Бандата ще пристигне в Бургас в следния състав:  Wattie Buchan – вокал, Wullie Buchan – барабани, Irish Rob – бас, Robbie "Steed" Davidson – китара.

 


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
29.07.2016 г. 15:51
Посетено:
962
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/24017-dve-sedmitsi-do-summer-chaos-the-exploited-otkrivat-festivala