Празници / фестивали

Концерт на D.VINE & DJane Monique

В рамките на VIII Национална среща на детски и младежки парламенти в Р България

Концерт на D.VINE & DJane Monique


◊ СЪБИТИЕТО

Днес, 31 май, D.VINE & DJane Monique ще бъдат специални гости на VIII Национална среща на детски и младежки парламенти в Р България. Датата е и празник на Ботевите дни и повод за Национална среща на представители на училищата в България, носещи името на Христо Ботев. Събитието е под патронажа на Президента Росен Плевнелиев. Организатори: СОУ "Христо Ботев" и Младежки дом гр. Враца.

Националната среща на детските и младежки парламенти във Враца се провежда на всеки две години от 2000 г. На нея представители на младежки организации от различни населени места обменят контакти, споделят постигнатото пред своите колеги и очертават бъдещите свои инициативи в тази насока подкрепени от партньорските им организации. 

След приключване на всички дейности по програмата на младежкия парламент и Ботевите дни, група D.VINE & DJane Monique ще зарадват фенове с голям концерт с най-добрите нови и златни хитове и интересни ремикси. 

Зала на Младежки дом, гр. Враца.
Начален час на концертната програма: 20 часа

Повече информация за събитието тук:
http://www.youth-house.com/bg/home/
Автор: Тина Коилова
31.05.2016 г. 13:52
Посетено: 1174
Етикети: DJ, култура, програма, Младежки дом, D.VINE, група, празник, Враца, музика, концерт, младежки парламент, СОУ "Христо Ботев", DJane Monique, Ботеви дни
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/23687-kontsert-na-d-vine-djane-monique