Празници / фестивали

На Коледа с artnewscafé

На 25 декември artnewscafé организира третото специално празнично парти All Together Now – защото празниците са времето да сме всички заедно!

На Коледа с artnewscafé


◊ ПОКАНА

All Together Now Vol. 3

25 декември, 22 ч.

Stage 51

бул. „Христо Ботев“ 51, Пловдив

 

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. аrtnewscafé, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да бъдем всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря.

Първото такова парти е на Коледа през 2014 г. – годината, когато Пловдив е избран за Европейска столица на култура и когато „Заедно“ се превръща в мото и символ на града. За да бъдем всички „заедно“, мястото на тази среща е в просторното пространството на Stage 51, а духът е специфичният за аrtnewscafé. Входът е безплатен, а краят на вечерта – неопределима величина. След успеха на първото парти през 2014 г. следва и такова на Великден, а сега е време за третото издание!

Отново на Коледа, отново на същото място, отново с вход безплатен.

И тъй като идеята за ALL TOGETHER NOW тръгва от това, че празниците са времето, когато пловдивчани от всички краища на света се завръщат у дома, тази година зад пулта ще застане Charlie Smooth, родом от Пловдив, но живеещ и работещ в Берлин. Със своя 7-часов коледен dj-сет той ще донесе духа на клубната сцена от германската столица. Разнообразната музикална селекция ще бъде с непредсказуеми скокове във времето и пространството, ще включва електро, денс, итало диско и какво ли още не от последните 40 години.

Официален партньор на събитието е Absolut. Медийни партньори: Boyscout, Подтепето, kapana.bg, Медиакафе, Молескин, Фонотека Електрика, Plovediv, edno.bg, Music Life, Aha!Car

Charlie Smooth е от Пловдив, преди 13 години се мести в Берлин с идеята да бъде DJ. Освен тази отлично осъществена мисия той ръководи и платформата за музика и парти Get Deep, заедно с другите четирима члена Nano Nansen, DJ Xing, Leon и Philipp. От 2009 г., когато е създадена, досега Get Deep успява да се развие неколкократно като води в Берлин DJ-и от всички краища на света. Като DJ Charlie разчита на разнообразието в електронната и диско музика, както и на екстравагантните обрати в мелодията. Препоръчваме ви да се подгреете за него и All Together Now Vol. 3 със следните миксове в Sound Cloud: https://soundcloud.com/charlie-smooth


Автор:
artnewscafe
Публикация:
23.12.2015 г. 13:22
Етикети:
Посетено:
1165
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/22666-na-koleda-s-artnewscaf-233