Празници / фестивали

Сдружение „Петя Павлович“ ви кани на „ArTBoX преди Коледа“

13.12.2015 г., от 11:00 до 18:30 часа в Бар Vitamin B

Сдружение „Петя Павлович“ ви кани на „ArTBoX преди Коледа“


◊ ПОКАНА

За шести пореден път Сдружение „Петя Павлович“ реализира своя проект ArTBoX – артистично-музикално събитие, което се провежда на интересни, алтернативни места в столицата. Домакини на „ArTBoX преди Коледа“ са прекрасните усмихнати и позитивни хора от Бирения бар „Vitamin B“ - едно ново място в центъра на София! „Vitamin B“ (ул. "Ангел Кънчев" 8) е артистично, пъстро, носещо свежо настроение пространство, в което любителите на бирата могат да се насладят на непознати марки от цял свят.

По традиция в ArTBoX посетителите ще имат възможност да срещнат различни творци, обединени от идеята на проекта, а именно – взаимния обмен на творчески търсения, вдъхновение и опит. Участниците ще представят свои ръчно изработени предмети на ArT-базара. Програмата на събитието включва също така и работилници на различни теми, в които всеки гост е поканен да се включи. Няколко от участниците в ArTBoX са фондации и тяхното участие е благотворително.   

Това, разбира се, съвсем не е всичко. В „ArTBoX  преди Коледа“ ви очакват и много изненади и игри!

ArTBoX е събитие без фиксиран вход, но всеки желаещ да подкрепи проекта, може да го направи чрез доброволно дарение. Всеки гост, подкрепил събитието, получава уникален ArT-билет с авторска снимка, както и коледно късметче.  В края на събитието ще се разиграе Томбола и един щастливец ще получи награда – артикул от базара или  питие на бара на стойност, определена от организаторите.

Любителите на бирата могат да участват в още една игра! Всеки желаещ може да донесе празна бирена бутилка и да се включи в ателието за украса на бирени бутилки! Всяка украсена бутилка ще бъде заснета и след това ще участва във фотоконкурса на страницата на ArTBoX Рroject във Фейсбук.

“ArТBoX преди Коледа“ в Бар “Vitamin B” е мястото, където на 13-ти декември ще се заредите с празнично настроение, ще срещнете приятели, ще намерите подарък, ще се забавлявате, ще се насладите на артистична атмосфера в топла и уютна обстановка!


. За повече информация за авторите, програмата, както и за предварително записване за ателиетата, вижте събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/459806130858130/


Автор:
Йолина Данева
Публикация:
25.11.2015 г. 00:03
Посетено:
1286
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/22457-sdruzhenie-petya-pavlovich-vi-kani-na-artbox-predi-koleda