Празници / фестивали

Започва АСТ Фестивал за свободен театър

"Пето измерение" на свободния театър - 19-22 ноември 2015

Започва АСТ Фестивал за свободен театър


◊ ПОКАНА

Заповядайте на официалното откриване на петото издание на АСТ Фестивал за свободен театър - днес, 19.11.2015 от 21.30 ч. в ДНК – Пространство за съвременен танц и пърформанс.

По-рано началото на артистичната програма ще поставят – „Математика на сърцето“ и „Пепеляшки ООД“. Веднага след тях – с The Bedlam Club и Global Vision Circle DJ set by Dancing Angel, започва музикалната програма на фестивала. Входът за всички музикални събития е свободен.

В следващите дни ще видим най-новите спектакли на Derida Dance Center – „Дзен игра“ и “TheTimeStopper”, представлението на Борис Зафиров „Да купиш история“ и международния проект “Balkan Dance Reality Show”. АСТ Фестивал ще се присъедини към „Нощта на театрите“ с две представления – „Филоктет“ (в ДНК) и „Установено при огледа“ (Центъра за култура и дебат „Червената къща“). Същата вечер ни очаква още едно музикално участие, този път на Mr. Smiff/GENDA.

АСТ Фестивал за свободен театър отново ще организира формàта Open space, който тази година ще бъде на тема „Петото измерение на културните политики“ и в него ще вземат участие международните гости на събитието.  

Четирите дни на фестивала обхващат и интензивна паралелна програма.

Подробности за всички събития по време на АСТ Фестивал за свободен театър 2015 (19-22.11.2015) можете да видите на http://actfest.org/

Ще се радваме да сте наши гости!



Автор:
Организаторите
Публикация:
19.11.2015 г. 13:52
Посетено:
1168
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/22400-zapochva-ast-festival-za-svoboden-teatar