Празници / фестивали

Б.Т.Р. & Христо Мутафчиев с акустичен концерт-спектакъл на "Аполония"

Празници на изкуствата Аполония 2015

Б.Т.Р. & Христо Мутафчиев с акустичен концерт-спектакъл на "Аполония"


◊ ПОКАНА

На 2 септември в програмата на фестивала „Аполония”, Созопол ще се състои премиера на най-новия проект на Христо Мутафчиев и Б.Т.Р. – акустичен концерт-спектакъл със специални гости Мариана Попова и Александър Филчев-Санеца. Начало - 21 часа. В проекта са включени песни от репертоара на Б.Т.Р., Мариана Попова, убийствено добрата дуетна балада „Несбъдване”, акустични версии на световни хитове и разбира се много смях в разговорите на бандата и Христо Мутафчиев.

Близки приятели, харизматичният актьор и момчетата от Б.Т.Р. близо десетилетие реализират съвместни проекти на музикалната и театрална сцена. Първият им изключително успешен unplugged концерт „Христо Мутафчиев и приятели от Б.Т.Р.“ е на „Варненско лято” 2008 г., следват концерти в летния театър Пловдив, „Аполония” Созопол, десетки концерти в страната, участие на Христо Мутафчиев на Джулай морнинг и мн. др. Актьорът участва във видеоклиповете на бандата „Добро момче” и „Коледа”.

Акустичният концерт-спектакъл на „Аполония” отново ще бъде изпипан с безкомпромисна класа във всички компоненти – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика.

След успеха и на последните два концерта на групата в летните театри във Варна и Бургас и само седмица след акустичния концерт – спектакъл на „Аполония”,  Б.Т.Р. стартират и есенните концерти. Рок музикантите ще забият на 9 септември на сцената на лятно кино „Септември”, Стара Загора, с двучасов концерт с популярните и нови хит сингли на групата и впечатляваща мултимедия.                         

Заповядайте!

Автор:
Светла Русева
Публикация:
30.08.2015 г. 13:03
Посетено:
966
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/21871-b-t-r-hristo-mutafchiev-s-akustichen-kontsert-spektakal-na-apoloniya