Празници / фестивали

"Spirit of Burgas" 2015: полезна информация за приятно преживяване

Всичко най-важно за билетите, къмпинга, правилата на фестивала

"Spirit of Burgas" 2015: полезна информация за приятно преживяване


◊ ОТНОВО “SPIRIT OF BURGAS”
 
Фестивалът "Spirit of Burgas" се завръща след едногодишно прекъсване с двудневна програма на 7 и 8 август, отново на Централния плаж в Бургас. Тази година посетителите на фестивала ще видят на живо британската звезда Роби Уилямс и инди-рок групата “Kasabian”, новата звезда Kwabs и др. Всичко за музикалната програма на "Spirit of Burgas" може да прочетете в Пътеводител за Музикалния фестивал "Spirit of Burgas".
 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ФЕСТИВАЛА

„SPIRIT of Burgas“ навършва през 2015 г. 7 години. Това е най-мащабното музикално събитие в България. Още от самото начало на фестивала през 2008 г. Община Габрово е негов съорганизатор.

Досега, през годините, гости на SPIRIT of Burgas са били Korn, Busta Rhymes, Tinie Tempah, Armin Van Buuren, Chase & Status Live, Moby, Faith No More, The Prodigy, Skunk Anansie, Fun Lovin’ Criminals, Deftones, Gotan Project, Clawfinger, The Sisters of Mercy и много други.


◊ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА “SPIRIT OF BURGAS”

• За лицата под 18 години


Лицата под 18 години влизат на „SPIRIT of Burgas“ само с придружител и специално подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Придружителят трябва да има закупен билет. На фестивала без билет ще се допускат само деца до 10-годишна възраст.

• Фестивален билет и гривни

Влизането във фестивалната зона става само срещу валиден фестивален билет, срещу който посетителят получава съответен тип фестивална гривна.

При нарушение на фестивалните правила охраната и екип пропускателен контрол имат право да отнемат гривни и ескортират нарушители извън фестивалната зона.

Гривната не трябва да бъде сваляна и да се нарушава нейната цялост. Всеки опит за манипулация се наказва с рязане на гривната от оторизирания за това персонал.

• Влизане във фестивалната зона

Не се допускат многократни влизания и излизания за една вечер с един и същи билет. Излизането от фестивалната зона преди 02:00 часа е окончателно за вечерта. Връщане във фестивалната зона се допуска само за посетители, излезли извън фестивала след 02.00 часа. Посетителите, които излязат навън след този час, трябва да предупредят служителите на входовете, ако искат да се върнат, за да бъдат маркирани по съответния начин.


◊ КЪМПИНГ

Двудневният билет за къмпинг зоната на фестивала е на цена 20 лева на човек и ще важи само в комплект с фестивален билет. Местата в къмпинг зоната са ограничени. Билетът дава право на място, но не включва палатка или каквото и да е друго оборудване.

Къмпингът се намира на самия плаж и ще разполага с денонощна охрана, ток, течаща вода и тоалетни.

Къмпинг зоната на фестивала не е подходяща за семейства с деца, предупреждават организаторите.

Билети за къмпинг може да се закупят от мрежата на „Евентим“.

 
◊ БИЛЕТИ

Двудневният билет за „SPIRIT of Burgas“ за 7 и 8 август е на цена от 180 лв. Еднодневните билети са на цени 150 лв. за 7 август и 60 лв. за 8 август.

Фестивалът предлага и билети за ВИП трибуни (седящи), както и места „Golden Circle“ само за 7 август – те са най-близките до сцената.

Билетите могат да се закупят в мрежата на „Евентим“, както и от Билетния център на НДК в София.


Автор: Момчил Цонев
21.07.2015 г. 18:40
Посетено: 1382
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/21779-spirit-of-burgas-2015-polezna-informatsiya-za-priyatno-prezhivyavane