Празници / фестивали

Издателство „Колибри” на Пролетния базар на книгата

Бъдете добре дошли всеки ден от 10 до 20 часа на щанд 315, ет. 3 в НДК

Издателство „Колибри” на Пролетния базар на книгата


◊ ПОКАНА

Скъпи приятели!
 
В навечерието на Пролетния базар на книгата в НДК ви напомняме, че ви чакат красиви изненади, апетитни отстъпки и любопитни литературни срещи!

Гостува ни Лидия Димковска, едно от най-мощните пера на съвременната македонска белетристика. Тя пристига у нас за премиерата на романа „Резервен живот", спечелил Европейската награда за литература 2013.

Водещ на събитието ще бъде Светлозар Желев, а книгата ще бъде представена от Кремена Димитрова.
 
Очакваме ви на премиерата на „Резервен живот” на 19 май от 19 часа на сцената на Пролетния панаир на книгата в НДK. На 20 май от 16 часа Лидия Димковска ще подписва книги на щанда на издателство „Колибри”.
 

Катерина Хапсали ще ни подари една изключителна среща на живо, в която ще отговори на всички въпроси около появата на „Гръцко кафе” и за първи път ще прочете откъс от новата си книга.
 
Срещнете се с Катерина Хапсали на 21 май от 19.00 часа в зала 7 на НДК!

Водещ на събитието: Светлозар Желев, Директор на Националния център за книгата.
 

• Кристин Димитрова е автор на интригуващия документално-публицистичен труд „Ефирни песни и тайни служби: Образът на България в британския, американския и англоканадския периодичен печат през периода 1980-2000 г.”, една книга, която ще ви спечели със своята аналитичност, увлекателност и дълбочина.
 
Заповядайте на премиерата на „Ефирни песни и тайни служби” на 23 май от 19 часа на сцената на Пролетния панаир на книгата в НДК!
 

На щанда на издателство „Колибри” ще намерите неустоими четива от всички жанрове. И тази година всички заглавия ще се предлагат с 20 до 40% отстъпка!
Близо 150 книги ще са с ексклузивно намаление - 1 за 3 лв., 2 за 5 лв. Предвидили сме специална секция от четива с автографи на български и чужди творци.
 
• Любимецът на децата Спондж Боб Квадратни гащи ще кръжи около щанда на „Колибри” на 23 и 24 май между 11 и 16 часа и ще се снима с всички усмихнати малчугани!
 

Бъдете добре дошли всеки ден от 10 до 20 часа на щанд номер 315, ет. 3 в НДК!



Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
18.05.2015 г. 19:17
Посетено:
1344
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/21462-izdatelstvo-kolibri-na-proletniya-bazar-na-knigata