Празници / фестивали

Сдружение "Петя Павлович" представя Christmas ArTBoX 2014

Със съдействието на Езикова школа "Иберика" и Art Club Sofia

Сдружение "Петя Павлович" представя Christmas ArTBoX 2014


◊ СЪБИТИЕТО

Сдружение "Петя Павлович" представя Christmas ArTBoX 2014

. 20.12.2014 от 11:00 до 20:00 ч.- Езикова школa "Иберика" (гр. София, ул. "Братя Миладинови" 10)

. 21.12.2014 от 12:00 до 20:00 ч. - Art Club Sofia (гр. София, ул. "Цар Иван Асен II" 6)

Сдружение "Петя Павлович" в партньорство с езикова школа "Иберика" и Art Club Sofia организира ArTBoX за четвърти път. Както и досега, програмата на празничното събитието е изключително наситена и разнообразна.


◊ ПРОГРАМАТА

На 20.12.2014. домакин на събитието ще бъде Езикова школа "Иберика". Участниците са подготвили творчески работилници на различни теми - филц, коледна украса от еко материали, коледни играчки, декупаж, рисуване върху шалове, книги и много други. Коледната приказка ще пренесе най-малките ни гости в света на музикалните вълшебства, а в йога-ателието ще видим интересни техники за релаксация и ще научим повече за учението Йога.

В съботната вечер Eзикова школа "Иберика" ще подгрее настроението с ателие за испанска сангрия, а участниците от Академичен хор "Света Параскева" ще донесат коледния дух със своите музикални изпълнения в звучно и забавно Christmas ArTBoX - парти.

В неделя, 21.12.2014 Christmas ArTBoX ще продължи в уютната атмосфера на Art Club Sofia. Палитрата от международни участници ще се допълни с японска чайна церемония, рисунки с индийска къна , ателие за изработка на гривни "Шамбала". За най-малките гости традиционно е подготвено забавно математическо състезание. В обичаното от всички ателие по калиграфия можете да надпишете своята картичка и да персонализирате подаръка си за Коледа. Очакват ви още литературни и музикални изненади. 

Вечерта на сцената на ArT Club Sofia Академичен хор "Света Параскева" и приятели ще изпълнят обичани коледни песни!

По време на цялото събитие ще се провежда и коледният ArT-базар – място за уникални ръчно изработени подаръци и много вдъхновение!

Всеки желаещ да подкрепи инициативата ArTBoX и Сдружение "Петя Павлович", може да го направи, като закупи срещу доброволна сума ArT-БилеТ. Горди сме, че тази година част от ArT-БилеТите са изработени от детски рисунки, които най-малките почитатели дариха специално за Christmas ArTBoX!


За повече информация за ателиетата, пишете на имейл: artbox.project.bg@gmail.com или директно съобщение в събитието: https://www.facebook.com/events/747755821970825/?fref=ts 


Автор:
Й. Кацарова
Публикация:
09.12.2014 г. 23:37
Посетено:
1216
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/20522-sdruzhenie-petya-pavlovich-predstavya-christmas-artbox-2014