Празници / фестивали

В началото бе... "Сиела" на Софийски международен панаир на книгата!

Очакваме ви на нашия щанд срещу главния вход - сигурни сме, че да започнете със „Сиела” своя книжен поход е най-добрият избор

В началото бе... "Сиела" на Софийски международен панаир на книгата!


◊ ПОКАНА

Издателство „Сиела” има удоволствието да ви покани на 42. Софийски международен панаир на книгата от 9 до 14 декември в НДК.  
 
Отново иде онова чудесно време на годината, когато коридорите на НДК се окнижават, ширват се отрупани щандове, излагат се заглавията, които през годината са радвали читателите - а нерядко за панаира излизат най-силните заглавия изобщо.

Ние вярваме, че Панаирът е само черешката на тортата, която сме приготвяли цялата година - със заглавия като „Алекс Фъргюсън: Моята автобиография”, „Симеон II. Една необикновена съдба", „Врагът” на Ерих Мария Ремарк, „Човек на име Уве” на Фредрик Бакман, „Къща от карти” на Майкъл Добс, „Зилот” на Реза Аслан, „Лисицата” на Галин Никифоров, „Отвътре” на Радослав Парушев, „Майсторството” на Робърт Грийн, „Дъщерята на меча” на Стив Байн, „Зелени сенки, бял кит” на Рей Бредбъри, „Анна в рокля от кръв” на Кендар Блейк и още толкова много...

Гордеем се с тези книги и благодарим на всички читатели, които ни дадоха положителни отзиви за тях!

Не по-малко интересни книги ще излязат и в следващите броени дни до панаира:

. „Светът на огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин - сензационната неразказана история на Вестерос, луксозно цветно издание с твърди корици!

. „България. Природа, човек, цивилизации" на Румяна Николова и Николай Генов – уникално двуезично (на български и английски) издание с над 880 цветни илюстрации, което за първи път събира на едно място историята, традициите и красотите на българските земи от древността до наши дни!

. „Миниатюристът” на Джеси Бъртън – най-бързо продаващия се дебют след „50 нюанса сиво”! Красива историческа мистерия, развиваща се в Амстердам в края на XVII век.

. „Довършителката” на Дейвид Балдачи – един от най-обичаните световни автори на бестселъри представя история за млади, която грабва от първата страница.

. „Огненото разпятие” на Лора Лазар – най-популярната българска криминална писателка ни повежда към разплитането на нова загадка, която започва с огромно пламтящо разпятие, върху което гори човек.

. „ABBA. Любов, триумф, раздели” на Георги Тошев – всичко, което трябва да знаете за легендарната шведска банда… и повече.

. „Тими Провала 2” на Стефан Пастис – шоуто продължава, а един от най-обичаните детски герои е във вихъра си.

Наистина не можем да изброим всички...

Очакваме ви с нови книги и атрактивни цени! На щанда на Сиела ще може да закупите всички нови заглавия с 20% намаление, както и книги на 5 лв. Специално за панаира ще предложим и 50% намаление за част от детските ни заглавия.


◊ В ПРОГРАМАТА

Вижте и кои автори ще ни гостуват на щанда!

1. Калин Терзийски и Иво Сиромахов – 09.12, вторник, от 18.00 ч.
2. Теодора Димова – 10.12., сряда, от 18.00 ч.
3. Йордан Свеженов – 11.12., четвъртък, от 17.00 ч.
4. Ути Бъчваров – 12.12., петък, от 18.00 ч.
5. Магдалена Пашова – 13.12., събота, от 11.00 ч.
6. Михаил Вешим - 13.12., събота, от 12.00 ч.
7. Ваня Щерева - 13.12., събота, от 13.00 ч.
8. Галин Никофоров – 13.12., събота, от 15.00 ч.
9. Николай Генов и Румяна Николова – 13.12., събота, от 16.00 ч.
10. Алек Попов - 13.12., събота, от 17.00 ч.
11. Георги Тошев – 13.12., събота, от 18.00 ч.


Събития на Сиела по време на Панаира:

09.12., вторник, от 18.00 ч., сцена, ет. 3

Проф. Иван Бързаков представя новото преработено и допълнено издание на стихосбирката „Яростно в скръбта”


14.12., неделя, от 11.00 ч., сцена, ет. 3


Издателство „Сиела” представя „Светът на огън и лед” – неразказаната история на Вестерос и „Песен за огън и лед”! Луксозното издание с над 170 цветни илюстрации и тонове нова информация, написана от Джордж Р. Р. Мартин.


Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
05.12.2014 г. 17:11
Посетено:
1623
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/20485-v-nachaloto-be-siela-na-sofiyski-mezhdunaroden-panair-na-knigata