Празници / фестивали

Vivacom Art Hall отваря врати за второто издание на Нощта на театрите у нас

Телефонната палата ще се превърне в сцена за малки и големи

Vivacom Art Hall отваря врати за второто издание на Нощта на театрите у нас


◊ СЪБИТИЕТО

Тази събота, 15 ноември, Vivacom Art Hall за втора поредна година ще стане част от Нощта на театрите и ще се превърне в сцена за едно от най-обичаните изкуства.

Арт спектакли в Телефонната палата ще има още през деня, като в 10.30 ч. врати ще отвори ателие „Театър на маса“ с активности за деца. Програмата ще продължи с театрално студио „Звездни мигове“ и тяхното представление „Приказка за проклетии, вълшебства и чудеса“, а ХаХаХа импро театър ще направи незабравима импровизация, която не може да се види в нито една друга нощ през годината. За финал от 23:00 ч. Радослав Йорданов ще играе моноспектакъла „RED” по текстове на Ерик Богосян.

Освен театрална сцена с разнообразни постановки за малки и големи, като основен партньор на цялото събитие, VIVACOM Art Hall ще бъде и информационен център за Нощта на театрите в София. Жителите и гостите на града ще могат да получават полезна информация и разяснения на програмата за всички културни представления в съботния ден.

Паралелно с арт инициативите в столицата, Нощта не театрите ще завладее още 10 града в цяла България. Общо 57 локации, 111 спектакъла, 52 пърформанса и 11 изложби ще станат част от най-масовото културно събитие този сезон. Пълната програма може да намерите на: http://www.theatresnight.org/home

 

Автор:
Vivacom Art Hall
Публикация:
14.11.2014 г. 12:29
Посетено:
1398
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/20282-vivacom-art-hall-otvarya-vrati-za-vtoroto-izdanie-na-noshtta-na-teatrite-u-nas