Празници / фестивали

Сдружение „Книги-Игри“ на Пролетния базар на книгата 2014 г.

От 3 до 8 юни в Национален дворец на културата, София

◊ ПРОГРАМАТА

Сдружение "Книги-Игри"
Етаж №3, Десен ръкав, НДК


3 юни, вторник

Премиера на приказката-игра „Още по-голямото приключение на малкото таласъмче“. След феноменалния успех на първата по рода си приказка-игра Никола Райков ще представи нейното още по-впечатляващо продължение. Авторът ще бъде на щанда на сдружението през целия ден за автографи и среща с феновете.


4 юни, четвъртък

Кампания „От големи за малки деца“ на Сдружение „Книги-Игри“ цели да достигне до тийнейджърите и да ги запознае с книгите, които се превърнаха в мания за предишното поколение. Ако имате ненужни книги-игри в къщи можете да го донесете на щанда на сдружението, а ние ще се погрижим те да достигнат до своите нови читатели.


5 юни, сряда

Сдружение „Книги-Игри“ ще се включи в Акция „Книги за Училище“ и ще дари книги-игри, за да помогнем на учениците в малките населени места да имат на разположение интригуващи приключенски книги, които да ги запалят по четенето!


7 юни, събота, 13:00-15:00

Премиера на книгата-игра „Съновидение“. На щанда ще гостува не кой да е, а нейният автор, французинът Емануел Керо. Книгата е носител на наградата „Yaztromo" за най-добра книга-игра във Франция за 2010 г.


8 юни, неделя

Премиера на книгата-игра „Кръвта на зомбитата“ на Иън Ливингстън. След 30 години една легенда се завръща! Книгата ще представи човекът, който направи така, че книгата да достигне до българските читатели – Александър Торофиев.


Всички книги на щанда на Сдружение „Книги-Игри“ ще бъдат с отстъпка!

Автор:
Никола Райков
Публикация:
02.06.2014 г. 12:46
Етикети:
програмаСдружение Книги-Игри
Пролетен базар на книгата 2014 г.
Посетено:
1082
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/19350-sdruzhenie-knigi-igri-na-proletniya-bazar-na-knigata-2014-g