Празници / фестивали

Световноизвестно жури идва за Черноморския рок конкурс по време на „Каварна рок фест“

Група „Сигнал“ ще излезе на сцената на 27 юни

Световноизвестно жури идва за Черноморския рок конкурс по време на „Каварна рок фест“


◊ СВЕТОВНОИЗВЕСТНО ЖУРИ ЗА „BLACK SEA BATTLE OF THE BANDS"

Участниците в конкурса „BLACK SEA BATTLE OF THE BANDS“, който ще бъде на 27 юни и ще предшества двата музикални дни на фестивала „Каварна рок“, ще бъдат оценявани от световноизвестно жури. Ето и членовете на журито:

Вокалът на „Kingdom Come“ Lenny Wolf се включва в журирането в Каварна. Друг легендарен глас в рока също прие да журира - Derek St. Holmes. Вокалът и китарист от „Ted Nugent“ стана световно популярен със своите изпълнения на “Stranglehold” и “Just what the doctor ordered”. Третият член на журито е Andi Deris – вокал и текстописец на „Helloween“, които ще бъдат гост на „Kavarna Rock Fest“ за втори път. Bobi Rondinelli е четвъртият от журито – той е барабанист в „Rainbow“, „Black Sabbath“, „Blue Oyster Cult“ и автор на най-продавания учебник за ударни инструменти “Encyclopedia of double bass drumming”.

 
◊ ГРУПА „СИГНАЛ“ ЩЕ БЪДЕ ХЕДЛАЙНЕР НА 27 ЮНИ

На 27 юни, след приключване на Черноморския рок конкурс, на фестивалната сцена в Каварна ще излязат рокаджиите от група „Сигнал“. Данчо Караджов и компания оставиха сериозна следа в родната музика и продължават да бъдат сред най-обичаните и качествени групи в България

 
◊ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА

До 22 юни на по-ниска цена ще се предлагат билетите за първия ден, в който ще се проведе „Kavarna Black Sea Battle of The Bands“, както и билетите за програмата на 28 и 29 юни, когато на сцената ще се качат световни рок групи като „Europe“, „Helloween“, „Sabaton“ и др.

При закупуването на двоен билет за събитието, „Kavarna Rock“ подарява безплатен вход за 27 юни, когато ще се проведе Черноморския рок конкурс.

До 22 юни двудневният билет за 28 и 29 юни (с безплатен вход за 27 юни) ще бъде 80 лв., а еднодневните – по 15 лв. за 27 юни, по 45 лв. за 28 и 29 юни.

От 23 юни до края на фестивала двудневният билет за 28 и 29 юни (с безплатен вход за 27 юни) ще бъде 90 лв., а еднодневните – по 20 лв. за 27 юни, по 50 лв. за 28 и 29 юни.

Билетите могат да се намерят в мрежата на „Евентим“ и „Тикетпортал“.Автор: Момчил Цонев
12.05.2014 г. 10:33
Посетено: 921
Етикети: жури, група Сигнал, рок конкурс, Каварна рок фест
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/19148-svetovnoizvestno-zhuri-idva-za-chernomorskiya-rok-konkurs-po-vreme-na-kavarna-rok-fest