Празници / фестивали

"The Offspring" със специално шоу за фестивала "Sofia Rocks"

За първи път у нас идват и американците от “Skillet”

"The Offspring" със специално шоу за фестивала "Sofia Rocks"

 

◊ 20 ГОДИНИ ОТ АЛБУМА „SMASH“ НА „THE OFFSPRING“

„The Offspring“ идват за музикалния фестивал „Sofia Rocks“ със специалното шоу „Smash Show“, създадено по повод 20-годишнината от издаването на техния албум „Smash“, който остава в историята като най-продавания инди албум за всички времена.

По време на участието си на Sofia Rocks 2014 на 6 юли на стадион „Академик“, „The Offspring“ ще изпълнят всички песни от албума „Smash“, както и други вечни хитове на групата.

 

◊ ОЩЕ ЗА ФЕСТИВАЛА

На сцената на Sofia Rocks 2014 ще се появят още Джаред Лето и неговата банда „30 Seconds To Mars“, „Skillet“, „Mando Diao“, „Alcest“ и „Osssy“.

Билети за рок фестивала могат да се купят в мрежата на „Евентим“ на цени от 90 лв. (обикновен) и 110 лв. (за зоната пред сцената).

 

◊ „SKILLET“ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Метъл бандата „Skillet“ идва за първи път в България за фестивала “Sofia Rocks”. Българските фенове на твърдото звучене ще имат удоволствието да се запознаят с музиката на бандата, която се радва на изключителна популярност. „Skillet“ са: John - вокали/ бас, Korey Cooper (съпруга на John) - китара/ клавири/ беквокали, Jen Ledger - барабани/ вокали, и Seth Morrison - соло китара.

Предпоследният им албум "Awake" дебютира под номер 2 в класацията на Billboard 200 и буквално месеци след пускането си на пазара става платинен. Бандата спечелва място в топ 5 в класацията за „Най-продуктивна банда през 2011“ (Hardest Working Bands), а клиповете на групата пък се радват на над 300 милиона гледания.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
30.04.2014 г. 14:41
Посетено:
994
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/19078-the-offspring-sas-spetsialno-shou-za-festivala-sofia-rocks