Празници / фестивали

VII Международен филмов фестивал за наследство "Идоли"

12-18 май 2014, София

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Към българските кинотворци за участие в

VII Международен филмов фестивал за наследство "Идоли"

Каним Ви в новото издание на Международния филмов фестивал за наследство, който ще се проведе от 12 до 18 май т.г. (www.bulgarianfilms.com) в Американски център на Столична библиотека (пл. "Славейков" № 4).
 
Приемането на филми за конкурсната програма в категориите „Изкуство”, „Археология” и „Традиции” започна. Заявка за участие може да изтеглите на адрес:  http://bulgarianfilms.com/zayavka_za_uchastie_2014.doc
 
Уникалният по рода си кинофорум отново ще срещне българското наследство с най-високи световни образци, предоставени от чуждестранните културни институти, посолства у нас, редица международни кинофестивали и отделни чужди автори.

Фестивалът ще бъде съпътстван от различни културни събития, а награждаването на отличените автори и техните опуси ще бъде в култовата Нощ на музеите - 18 май, Международният ден на музеите и галериите.

Побързайте, чакаме Ви с нетърпение за новото успешно издание на фестивала. До нови срещи.

Автор: Организаторите
05.03.2014 г. 13:17
Посетено: 1260
Етикети: филми, Традиции, Археология, Изкуство, покана за участие, Международна фондация за българско наследство професор Петър Детев, Международен филмов фестивал за наследство 2014
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/18704-vii-mezhdunaroden-filmov-festival-za-nasledstvo-idoli