Празници / фестивали

"Kavarna Rock" пуска промоционални билети

До 27 февруари билетите са по 60 лв., до 9 март – по 70 лв.

"Kavarna Rock" пуска промоционални билети


◊ ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ БИЛЕТИ

Музикалният фестивал „Kavarna Rock“ обяви продажба на билети на промоционални цени. До 27 февруари двойните билети за 28 и 29 юни ще бъдат на цена от 60 лв. и ще включват вход за още един ден – 27 юни, когато ще бъде черноморският рок конкурс „Kavarna Battle Band“.

На 27 февруари се очаква организаторите да обявят имената на участващите групи на фестивала тази година, като се загатват имената на някои от най-успешните в световен мащаб рок и метъл изпълнители. След обявяването им до 9 март цените на билетите ще са от 70 лв. “До 9-ти март всички рокаджии и любители на фестивали могат да гарантират своето присъствие на "Kavarna Rock" на цената от 70 лв. По този начин искаме да предложим една добра възможност на тези, които все още не са се сдобили със своя билет“, коментират организаторите.

От 10 март до 22 юни цените са билетите ще са по 80 лв., а в седмицата на фестивала – по 90 лв.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ФЕСТИВАЛА

Тази година рок фестивалът ще се проведе на 28 и 29 юни, отново на стадиона на Каварна. Това ще бъде деветото издание на "Kavarna Rock". Миналата година гостуваха групите "Deep Purple" и "Accept".

 

◊ ЧЕРНОМОРСКИ МУЗИКАЛЕН КОНКУРС

"Kavarna Rock" обяви Черноморски конкурс "Kavarna Battle band", за да се подкрепи българската и черноморска сцена.

На 27 юни най-обещаващите млади групи от Черноморския регион, спечелили одобрението на квалифицирано жури от световноизвестни рок знаменитости, ще подгреят сцената на „Каварна Рок“.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.02.2014 г. 16:56
Етикети:
музикален фестивалбилетиKavarna Rock
Черноморски конкурс Kavarna Battle band
Посетено:
1550
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/18654-kavarna-rock-puska-promotsionalni-bileti