Празници / фестивали

Броени дни до четвъртия "Sofia Rocks"

"Rammstein" идват с обновено концертно изпълнение

Броени дни до четвъртия "Sofia Rocks"


◊ ПОВЕЧЕ ЗА РОК ФЕСТИВАЛА 

На 26 юли в София “Rammstein” ще излязат за една от последните си изяви от тазгодишното си турне. Рихард Круспе заяви в интервю за българските фенове, че групата ще действа спонтанно, както винаги, и на място ще определи колко време ще остане, както и дали ще продължи да се забавлява след шоуто си.

Фестивалната сцена, която е с впечатляващи размери, пристигна вече от Италия и строежът й ще продължи три дни, от които ден и половина ще са посветени само на поставянето на осветлението. През цялата нощ преди самия фестивал пък ще се подготвя техниката за удивителните пироефекти, които съпровождат изцяло обновеното шоу на немците от „Rammstein“.

„Bullet For My Valentine“ пристигат за първи път в България като част от програмата на „Sofia Rocks 2013“, за да представят новия си албум "Temper Temper".

„Hämatom“ ще дойдат със собствен LED екран, който ще послужи за феноменалното мултимедийно шоу,  подготвено специално за българската публика. „Enslaved“ ще заложат пък на внушителен сет барабани.

Билети за четвъртото издание на рок фестивала “Sofia Rocks”, което ще се проведе на 26 юли на Националния стадион „Васил Левски“ могат да се открият в мрежата на „Евентим“.

 

Автор: Момчил Цонев
22.07.2013 г. 14:15
Посетено: 1254
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/17413-broeni-dni-do-chetvartiya-sofia-rocks