Празници / фестивали

"Editors" представят новия си албум на "Spirit of Burgas"

Британците идват за първи път у нас на 27 юли

"Editors" представят новия си албум на "Spirit of Burgas"


◊ ПОВЕЧЕ ЗА УЧАСТИЕТО НА БРИТАНЦИТЕ У НАС

“Editors” ще представят най-новия си четвърти албум на 27 юли в Бургас. Посетителите на фестивала “Spirit of Burgas” ще бъдат едни от първите, които ще чуят песните от албума “Тhe Weight of Your Love”. Алтернативната рок банда пристига за първи път в България.

„Тhe Weight of Your Love“ не променя обичайното за британците величествено и мрачно звучене, но не остава незабелязан и почеркът на новите попълнения в бандата - Justin Lockey (китара) и Elliott Williams (клавири, бек вокал).

Албумът е записан в Нешвил, Тенеси, с Tom Waits и Jacquire King, продуцентът на „Kings of Leon“. „Тhe Weight of Your Love“ впечатлява още преди да отвориш и чуеш албума. Стилизираната обложка приковава вниманието с потопена във вода бяла роза, която се разтваря в мастилени оттенъци.

Специфичният баритонов глас на фронтмена на бандата Тоm Smith подчертава силата на текстовете и цялостното звучене на албума. Най-яркият контраст в гласовите способността на Тom личат в двете противоположни, като мелодичност и настроение, парчета “A Ton Of Lov“ и “Nothing“.


◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билети за „SPIRIT of Burgas“ се продават в мрежата на „Евентим“. Организаторите са пуснали VIP билети на цена от 150 лв., които предлагат допълнителни екстри към музикалното изживяване.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
11.07.2013 г. 15:02
Посетено:
1206
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/17377-editors-predstavyat-noviya-si-album-na-spirit-of-burgas