Празници / фестивали

"Spirit of Burgas" обяви изпълнителите на денс сцената си

Нови билети "След полунощ" вече са в продажба

"Spirit of Burgas" обяви изпълнителите на денс сцената си

На снимката: “Chase & Status” 


◊ ДЕНС СЦЕНАТА НА “SPIRIT OF BURGAS”

В съботната вечер на 27 юли гостите на фестивала ще могат да видят DJ сета на “Chase & Status” и вокала на групата MC Rage. През 2012 г. именно “Chase & Status”  направиха едно от най-добрите фестивални изпълнения.

В неделната нощ на 28 юли главни действащи лица ще бъдат дръм енд бейс изпълнителят Andy C и бийтбоксерът Dub Fx.

Andy C е собственик на най-популярния дръм енд бейс лейбъл „Ram Records“ (открил артисти като „Chase & Status“, Sub Focus и „Pendulum“), награждаван е десетки пъти за най-добър дръм енд бейс диджей в света. MIX MAG и BBC го определят за един от най-значимите диджеи на нашето време.

В събота след сета на „Chase & Status“ и Mc Rage, фестивалът продължава с най-известния български дъбстеп артист Balkansky. Заедно с него ще бъдат и Basscatz, а на микрофона ще бъде Slim, представяйки българския дъбстеп лейбъл „Platform-Music“.

За качественото закриване на фестивала ще се погрижат набиращото широка популярност дуо „High Roll“ или добре познатите Konspirator и Mocks.

 

◊ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ СЛЕД ПОЛУНОЩ

Билет „След полунощ“ е новото предложение от фестивала. Цената му е само 30 лв. и дава достъп до всички събития на “Spirit of Burgas” след 00:30 ч. Промоционалните билети могат да се купят в мрежата на „Евентим“.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
09.07.2013 г. 13:55
Посетено:
1418
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/17367-spirit-of-burgas-obyavi-izpalnitelite-na-dens-stsenata-si