Празници / фестивали

Какво да очакваме от сцената "На тъмно" на "Spirit of Burgas"

Миленита, Ерол и "Млък" са сред гостуващите музиканти в Бургас

Какво да очакваме от сцената "На тъмно" на "Spirit of Burgas"


◊ „НА ТЪМНО“

Ерол от „Уикеда“, Миленита и „Млък“ са сред музикантите на сцената „На тъмно freestyle” по време на шестия музикален фестивал “Spirit of Burgas”. Ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ са музикалните стилове, които ще се леят от традиционната вече сцена. Фестивалът на централния плаж на Бургас тази година ще бъде на 27 и 28 юли.

 

◊ КОИ ЩЕ СА МУЗИКАНТИТЕ

Новият проект на Ерол и музикантите от Уикеда – „General Yogurt“, е сред участниците на сцената „На тъмно freestyle”. Миленита пък ще забие с новата си група „Funky Miracle“, които вече успешно завладяват клубовете в страната с прекрасните си и оживени гигове. На сцената ще забият и варненците „Pizza“, които ще представят най-новия си албум.

След двегодишно отсъствие, на сцената „На тъмно freestyle” ще се завърнат и „Млък“. По-твърдо звучене на сцената ще донесат и от метъл-кор групата „Cold In December“, които пристигат в Бургас директно от балканското си турне.

Ямайските ритми са поверени на „GANGJAH Army band“ и „NRG D“, които ще ни зарадват с изключително внушителната комбинация от натурално реге и денс хол.

Едни от най-атрактивните артисти на сцената ще са „Чугра Grand Orchestra“, които ще върнат спомените за новата вълна от 90-те години на миналия век и проектите „Воцек и Чугра“ и „Нова Генерация“.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
02.07.2013 г. 10:16
Посетено:
1481
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/17334-kakvo-da-ochakvame-ot-stsenata-na-tamno-na-spirit-of-burgas