Празници / фестивали

David Guetta оглавява фестивала "EXIT"

Музикалното събитие в Петроварадинската крепост е от 10 до 14 юли

David Guetta оглавява фестивала "EXIT"


◊ DAVID GUETTA НА ДЕНС АРЕНАТА В НОВИ САД

Световноизвестният диджей David Guetta ще оглави музикалния фестивал “EXIT” в Нови Сад (Сърбия) тази година и ще застане на Денс арената на фестивала.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ФЕСТИВАЛА "EXIT"

Тази година фестивалът носи заглавието „EXIT R:Evolution 2013” и ще се проведе за 5 дни от 10 до 14 юли. Сред имената от световната музика, които ще се появят на сцената в Нови Сад, ще са Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT и Seth Troxler.

Традиционно фестивалът се провежда в уникалната средновековна крепост Петроварадин в близост до р. Дунав и гр. Нови Сад. Фестивалът има 20 сцени и над 600 изпълнители. 


◊ "EXIT" СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ МУЗИКАЛНИ ФЕСТИВАЛИ

Участието на David Guetta на “EXIT” е една от причините „Euronews” да класира музикалното събитие в Нови Сад на шесто място в списъка с най-успешните европейски фестивали за 2013 г. Медията определя Петроварадинската крепост като една от най-уникалните фестивални локации на света.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
29.05.2013 г. 16:05
Посетено:
1113
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/17118-david-guetta-oglavyava-festivala-exit