Празници / фестивали

Spirit of Burgas представя най-известното транс трио Above and Beyond

За втора година фестивалът ще има Solar Dance Arena

Spirit of Burgas представя най-известното транс трио Above and Beyond

 

◊ КАКВО НИ ОЧАКВА НА SOLAR DANCE СЦЕНАТА

Най-известното транс трио Above & Beyond са първите потвърдили хедлайнери, които публиката на Spirit of Burgas ще види и чуе на 27 юли. За втора поредна година най-добрият фестивал за електронна музика у нас Solar ще има своя сцена в рамките на фестивала Spirit of Burgas.

Триото се сформира през 2000 г. и светкавично Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness и Paavo Siljamäki печелят слава не само на ненадминати музиканти и текстописци, но и на диджеи от световен ранг. Песните им са заредени с такава сила и мелодия, които буквално докарват публиката до транс.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ФЕСТИВАЛА

Тази година Spirit of Burgas ще бъде на 27 и 28 юли. Досега бяха обявени имената на хедлайнерите Wu-Tang Clan, както и някои от останалите изпълнители - поп-рап дуото RIZZLE KICKS, SELAH SUE, CHASE & STATUS DJ Live, реге легендата LITTLE ROY, експлозивните ENTER SHIKAR.

Лимитиран брой промоционални билети за SPIRIT of Burgas 2013 са вече в продажба в мрежата на „Евентим” на цена от 99 лв.

Автор: Момчил Цонев
30.04.2013 г. 22:23
Посетено: 783
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/16921-spirit-of-burgas-predstavya-nay-izvestnoto-trans-trio-above-and-beyond