Празници / фестивали

Празничен концерт по случай Деня на народните будители

Награждаване на победителя в кампанията "Рисувай с Mam’s and Me Center" за месец октомври

Празничен концерт по случай Деня на народните будители


◊ СЪБИТИЕТО

Концерт по повод Деня на народните будители организира Mam’s and Me Center, гр. Варна.

На 01.11. от 18 часа, в сцена "Раковина" при Mam’s and Me Center.

Празнична програма ще представят школите при Общински детски комплекс Варна, с участието на:  Студио "Балет’’ (р–л Б. Бъчварова), Школа "Балет’’ (р-л Т. Костова), ВА ’’Сребърни звънчета" (р-л А. Милева, Ю. Недева, ВА ’’Звездни струни’’ (р-л Т. Сотирова), ФА ”Българче” (р-л И. Станева), Куклен театър „Палечко’’ (р-л М. Шишкова).

На празненството ще бъде обявен и награден победителят в кампанията "Рисувай с Mam’s and Me Center’’ за месец октомври. Рисунките на всички деца ще бъдат изложени в галерията АРТ Mam’s and Me.

Кампанията "Рисувай с Mam’s and Me Center’’ е конкурс за детска рисунка и стартира преди месец. Продължава до 25.05.2013 г. и в нея може да участва всяко дете на възраст от 3 до 12 г. Всеки месец до от 1 до 20 число се приемат рисунки на малчуганите по определена тема за месеца.


ОЩЕ ЗА КАМПАНИЯТА

Кампанията "Рисувай с Mam’s and Me Center" е конкурс за детска рисунка и стартира на 01.10.2012 г. и има за цел да подкрепи и вдъхнови детското творчество. Продължава до 25.05.2013 г. и в нея може да участва всяко дете на възраст от 3 до 12 г. Всеки месец  до от 1 до 20 число се приемат рисунки на малчуганите по определена тема за месеца. Рисунките на участниците ще бъдат излагани в галерия АРТ Mam’s and Me. На първи ноември ще бъде излъчен и победителя за месец октомври по тема: Моето училище, моят свят.

Всеки месец ще бъдат номинирани 12 рисунки като критериите за оценяване са: Съответствие със зададената тема, използвано пространство, идеи и въображение, както и различни похвати и техники. Конкурсът е разпределен в четири възрастови групи. Картони за участие може да получите в Медиатека Вива на 2 етаж в центъра.

Очакваме творбите на всички желаещи!

Автор:
Медиатека Вива
Публикация:
28.10.2012 г. 14:26
Посетено:
3469
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/15667-praznichen-kontsert-po-sluchay-denya-na-narodnite-buditeli