Празници / фестивали

Panican Whyasker, Уикеда и Sensor подгряват Sum 41, The Prodigy и Gentleman

Spirit of Burgas тази година е от 3 до 5 август

Panican Whyasker, Уикеда и Sensor подгряват Sum 41, The Prodigy и Gentleman


◊ В ПРОГРАМАТА

Българите от Panican Whyasker и румънците от Sensor са подгряващите групи на канадската пънк-рок банда Sum 41 и легендите от Великобритания The Prodigy. Нуфри, Даката, Душко и Сашо от Panican Whyasker излизат на главната сцена на Spirit of Burgas в 18:30 часа на 4 август.

Веднага след тях излизат Sensor. Румънската група има уникален стил, който съчетава индъстриал, техно, трайбъл, електро. В звученето им може да се открият елементи от брейкбийт до дъбстеп, от дръм енд бейс до ейсид джаз, от денс рок до транс. По време на изпълненията си на живо румънците изненадат дори със свирене върху тенекиени кутии, кенове, дръжки на метли и металорезачки.

„Уикеда“ пък ще излезе на главната сцена на Spirit of Burgas на 5 август в 18:30 ч., точно преди Gentleman & The Evolution


◊ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

Петото издание на музикалния фестивал Spirit of Burgas традиционно ще се проведе на Централния плаж в Бургас, но този път още в началото на август – на 3, 4 и 5 август.

Билети за фестивала могат да се закупят в мрежата на „Евентим“. Има няколко вида билети, в зависимост от това за колко дни са и с какъв достъп до сцените. За първи път тази година ще има и електронна сцена Solar Dance Arena.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
18.07.2012 г. 10:04
Посетено:
1298
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/15203-panican-whyasker-uikeda-i-sensor-podgryavat-sum-41-the-prodigy-i-gentleman