Празници / фестивали

Иги Поп няма да участва на Sofia Rocks, Guns N’ Roses са вече в София

Травма е причината за отпадането на участието на Iggy And The Stooges

Иги Поп няма да участва на Sofia Rocks, Guns N’ Roses са вече в София


◊ ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА

След Godsmack здравословни проблеми отказаха и Иги Поп от участие на рок фестивала Sofia Rocks. Преди броени часове от мениджмънта на Iggy And The Stooges потвърдиха, че той няма да е в състояние да излезе на сцената на Sofia Rocks днес.

Иги е получил травма преди няколко дни, която е изглеждала сравнително лека. Травмата обаче е довела до усложнения и буквално в последния момент докторите са му забранили да пътува и да изнася концерти. Целият мениджмънт на Иги, музикантите от групата и самият той са в пълен шок, че няма да могат да изнесат концерт пред българската си публика, съобщават организаторите на фестивала Болкън Ентъртейнмънт.

Във връзка с промените в програмата в последния момент, повечето от групите ще удължат своите сетове. Достъпът до стадиона остава в предварително обявения график.

За радост на рок почитателите у нас, късно снощи с полет от Австрия на летище София пристигнаха музикантите от Guns N’ Roses. Над тричасово шоу от гигантите Guns N’ Roses очаква днес посетителите на Sofia Rocks.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
08.07.2012 г. 13:26
Посетено:
1577
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/15167-igi-pop-nyama-da-uchastva-na-sofia-rocks-guns-n-roses-sa-veche-v-sofiya