Празници / фестивали

Sofia Rocks кани безплатно и нашите приятели в първия ден на фестивала

Прочети всичко най-важно за Sofia Rocks на 7 и 8 юли

Sofia Rocks кани безплатно и нашите приятели в първия ден на фестивала


◊ ВЗЕМИ И ПРИЯТЕЛ НА SOFIA ROCKS

Феновете на Godsmack ще могат да доведат приятел със себе си на първия ден от феста Sofia Rocks 2012 като компенсация за разочарованието им от внезапното разболяване на вокала Съли Ерна.

Всеки фен на групата, закупил си билет за двудневното събитие, ще може да доведе със себе си още един човек, който ще има безплатен достъп до феста в рамките на целия първи ден. На влизане придружителите ще получават специални гривни, с които ще имат възможност да гледат безплатно всички групи от програмата за 7 юли. За втория ден на феста – 8 юли, влизането в стадиона ще става само с валиден билет, който важи за един човек.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ИГИ ПОП И GUNS ‘N’ ROSES

Веднага след качването си на сцената Guns ‘N’ Roses откриват концерта си с впечатляващо интро, а първите акорди на Welcome To The Jungle взривяват цялата публика. Аксел Роуз започва традиционно това емблематично парче с въпроса "Do you know where you are? You're in the jungle, baby!"

Тричасовият сет на бандата включва всички най-обожавани техни хитове от November Rain, Don't Cry, Sweet Child of Mine до Paradise City, Patience, You Could be Mine, както и някои от песните от последния албум „Chinese Democracy“. Изненадата в шоуто са и няколко съвсем нови песни, неиздавани досега в албум, а специалният подарък за публиката е специфичният кавър в стил Guns ‘N’ Roses на Another Brick In The Wall на Pink Floyd. Концертът им завършва с впечатляващо огнено шоу, а сценографията по време на изпълненията е наистина внушителна.

За първи път българската публика ще може да види гигантите от Iggy and The Stooges на Sofia Rocks 2012. Те ще се качат на сцената на 8-ми юли, за да могат да се надвикват с феновете по време на парчетата "Raw Power", "I Wanna Be Your Dog" и "Search and Destroy".


◊ ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ

Всички трябва да пазят своите билети за всяко следващо влизане в стадиона, както и за удостоверяване на достъпа до различните ценови зони. Пълният билет за двата дни на фестивала е на цена от 60 лв. до 120 лв., което е безпрецедентно предложение за българския рок фен, уточняват организаторите на фестивала Болкън Ентъртейнмънт.

Децата до 1-годишна възраст ще имат свободен достъп до фестивала, но само с придружител над 18 години. Непълнолетните лица над 10 години влизат с билет и придружител над 18-годишна възраст. Декларация за придружител може да се попълни предварително от сайта на организаторите и да се носи на място за по-бърз достъп до стадиона.

Както всяка година Sofia Rocks 2012 предвижда специална рампа за феновете с ограничени физически възможности. Хората с увреждания ще имат достъп до рампа за по-добра видимост през специално обособен вход на стадиона. Достъпът до рампата трябва да се заяви предварително на телефоните, посочени в сайта на Болкън Ентъртейнмънт. Придружителите на хора с инвалидни колички влизат безплатно.       

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
04.07.2012 г. 00:48
Посетено:
1252
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/15146-sofia-rocks-kani-bezplatno-i-nashite-priyateli-v-parviya-den-na-festivala