Празници / фестивали

Elevation избра авиобазата в Доброславци за концертите си

Остава само месец до музикалния фестивал

Elevation избра авиобазата в Доброславци за концертите си


◊ СТРОГО СЕКРЕТНО – МУЗИКА НА АВИОБАЗАТА В ДОБРОСЛАВЦИ

Музикалният фестивал Еlevation обяви мястото на провеждане на концертите – неочаквано това е военното летище в с. Доброславци. 

Фестивалът ще се проведе на 23 и 24 юни. Както споделят организаторите, Elevation тази година залага на сигурността и гарантирания ред.

В 18-годишната си история авиобаза „Доброславци“ за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.

Всички музикални герои гарантирано ще ни обстрелват с положителна енергия и адреналин до небесата, на които меломаните ще могат да отговорят подобаващо.


◊ НА КРИЛЕТЕ НА СПОРТНИТЕ И ИНТЕРАКТИВНИТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ

Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и черешката на забавленията - бой с торти.

Ще има и огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори. Сърфирането в интернет е подсигурено за цялата територия на фестивала.


◊ КЪМПИНГ ЗОНА

И тази година на Elevation ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лв. на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 човека, които го сторят, ще получат на входа на къмпинга бонус – поларено туристическо одеяло с цип.

Нетрадиционната фестивална територия ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.


◊ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ДО ДОБРОСЛАВЦИ

Автобусни линии № 29 и 30 стигат до центъра на с. Доброславци. От там до авиобазата се стига пеша.
Пълна информация за транспорта можете да намерите на интернет страницата на фестивала.


◊ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО

Билетите за фестивала струват 99 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Elevation Music Festival се провежда с подкрепата на Министерство на отбраната и Столична община.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.05.2012 г. 17:59
Посетено:
1657
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/14809-elevation-izbra-aviobazata-v-dobroslavtsi-za-kontsertite-si