Празници / фестивали

Кой, какво, кога ще пее на сцената "На тъмно" на Spirit of Burgas

Алтернативната българска музика на светло от 12 до 14 август в Бургас

Кой, какво, кога ще пее на сцената "На тъмно" на Spirit of Burgas


◊ СЦЕНАТА

„На тъмно” е сцената за българска музика за трета поредна година на фестивала Spirit of Burgas. Този август организаторите от „На тъмно” са решили да открият с „Обратен ефект” и да закрият с рок дамата на българската музика – Милена (Славова). Какво още ще слушате, докато подскачате и се забавлявате в "На тъмно", прочетете сега.


◊ МУЗИКАНТИТЕ

На 12 август сцената „На тъмно” ще осветлят "Обратен ефект", "7EDEM" и "Млък". Преди тях същия ден ще забият "Bright Sight" и бургазлиите "Bee in the Bonet". Краят на вечерта е отреден на диджеите от "Zion Lion". Техният "Reggae experience" ще сложи финалния акорд и на трите фестивални дни на тази сцена.

Втората вечер (13 август) е отредена за "The Pomorians", подгрeти подобаващо от "La Muchedumbre" (feat. 4efo The Machine), "Frontero", "Mazut" и "Rocco e Freddy".

За последната фестивална вечер (14 август) „На тъмно“ излиза рок дамата на българската музика – Милена. На сцената ще свирят още и алтeрнатив бандитите "Macrophone", както и от "Viperfish" и "No Values".

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
29.07.2011 г. 21:21
Посетено:
1523
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/12950-koy-kakvo-koga-shte-pee-na-stsenata-na-tamno-na-spirit-of-burgas