Празници / фестивали

Любимците на българската публика "Incognito", Kraak & Smaak и "Jazzanova"

Първият изгрев на юли идва с нов музикален фестивал на брега на морето

Любимците на българската публика "Incognito", Kraak & Smaak и "Jazzanova"


◊ СЪБИТИЕТО

На 30 юни и 1 юли на плажа на къмпинг "Градина" до Созопол ще се състои първото издание на Sozopol Fest – July Morning, който ще посрещне световноизвестните "Incognito", "Jazzanova" и Kraak & Smaak Live.

Новият музикален фестивал ще предложи на българската публика свежо и различно забавление за ударен старт на активния летен сезон. 

Събитието ще се състои в два поредни дни на плажовете на къмпинг Градина до Созопол, където традиционното посрещане на първия юлски изгрев ще бъде под звуците на качествена селекция от иновативни световни и български изпълнители, групи, диджеи и продуценти.


◊ ОЩЕ ЗА ФЕСТИВАЛА

Музика в стиловете soul, dance, funk, afrobeat, disco, broken beat, lounge, nu jazz, acid jazz и др. ще звучи 48 часа нон стоп, а на сцената ще се качат 9 банди и 15 диджея. Селекцията на хедлайнерите включва както световноизвестни, така и едни от най-добрите български групи, диджеи и продуценти. 

Сред допълнителните атракции ще бъдат демонстрации по екстремни спортове, плажни забавления и други изненади, които тепърва ще бъдат разкрити!

Първите трима обявени хедлайнери са ветераните на acid jazz сцената и доказани любимци на българската публика "Incognito", култовите Kraak & Smaak, които идват за първи път у нас с цялата си live банда и ню джаз легендите "Jazzanova".
Автор:
magri
Публикация:
20.05.2011 г. 08:41
Етикети:
Посетено:
1452
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/12471-lyubimtsite-na-balgarskata-publika-incognito-kraak-smaak-i-jazzanova