Празници / фестивали

Пролетен пленер 2011

Нова инициатива на Творческо сдружение "Възел"

Пролетен пленер 2011


◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

От 8 до 14 май 2011 г. ще се проведе нова инициатива на Творческо сдружение "Възел". Пленер на изкуствата, на който всички са поканени - художници, артисти, музиканти и всички хора на изкуствата в България.

Събитието ще се проведе в с. Шумата, край град Севлиево, като любезен домакин на събитието ще бъде базата на "Идеал Стандарт Видима" АД. Организаторите от Община Севлиево и Творческо сдружение "Възел" са осигурили безплатно място за къмпинг. Има и възможност за нощувка и храна в почивната станция, които се поемат от артистите.

От участниците се иска: добро настроение, художествени материали, музикални инструменти, творчески заряд и всичко останало, нужно за творческия процес.

Приканваме всички хора на изкуството в България да се включат в това събитие и заедно да се забавляваме и да правим изкуство. Да създадем неповторима атмосфера тази година и да превърнем това събитие в ежегодно.

Творбите и изпълненията от пленера ще бъдат показани в изложба след края на мероприятието, така че никой няма да остане незабелязан!



. За повече информация посетете http://knotart.org/bg/node/429
Автор:
Александър Цонев, зам.-председател, Творческо сдружение "Възел"
Публикация:
23.04.2011 г. 15:04
Етикети:
Посетено:
1579
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/12211-proleten-plener-2011