Празници / фестивали

Вирус отменя участието на Everlast на "Spirit of Burgas"

Заместникът на ексвокала на „House of pain” ще е ясен до часове

Вирус отменя участието на Everlast на "Spirit of Burgas"


◊ СПЕШНО

Ден преди началото на фестивала “Spirit of Burgas” Everlast е изпратил писмо до организаторите, с което отменя участието си във втората фестивална вечер (14 август). Така ексвокалът на „House of pain” оваканти голямата сцена на „Спирит” и принуди организаторите да му търсят заместник в последния момент. Кой ще е той, ще стане ясно до часове.

 
◊ ПОДРОБНОСТИ

В официално писмо, което организаторите на „Спирит” са получили на 12 август, Everlast пише:

„С огромна тъга съобщавам, че не съм в състояние да присъствам на фестивала SPIRIT of Burgas. През последните шест седмици бях на турне в Европа и Азия, което трябваше да завърши с много специално шоу на SPIRIT of Burgas. За съжаление, когато се върнах за еднодневна почивка в Лос Анджелис, бях повален от много лош вирус. Лекарите държат да остана в САЩ и да не предприемам дълги пътувания, докато не съм напълно възстановен. Наистина съжалявам, че заболяването ми попречи да дойда в България. Надявам се следващата година да бъда поканен отново и да изпълня моите бизнес задължения и още по-важно – да свиря за моите фенове на SPIRIT of Burgas. И накрая – още веднъж се извинявам на всички, че няма да мога да участвам на фестивала.”

Въпреки че това е фестивал, а не самостоятелен концерт на EVERLAST, организаторите гарантират, че всеки, който е закупил билет за 14-ти август и желае да го върне, ще може да си получи парите обратно от мястото, на което го е купил.
Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
13.08.2010 г. 07:32
Етикети:
Посетено:
1536
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/11/news/10562-virus-otmenya-uchastieto-na-everlast-na-spirit-of-burgas