Издания / премиери

Премиера на "Дилър на реалности" от Николас Димитров

13 декември 2019, 19:00 часа, Carussel Club - София

Премиера на "Дилър на реалности" от Николас Димитров

 

◊ ПОКАНА

Каним ви на една непредставима "футуристична" премиера в присъствието на автора на "Дилър на реалности" Николас Димитров. Ще ви очакваме в Carussel Club в столицата на 13 декември точно в 19:00 часа.

„Дилър на реалности“ пренася читателя в близкото бъдеще, където всичко е позволено. Потреблението е достигнало предела си, моралът вече не е на мода, религията се е превърнала в бързооборотен продукт. Човечеството е затънало в развлечения, разврат и дрога. Елитът има нов вид забавление – персонална реалност, в която може да се претвори всяка, дори най-порочната идея.

Определян като психологически киберпънк трилър, дебютният роман на Николас Димитров поражда ропот и се превръща в сензация още с излизането си заради „безцеремонно отношение към религията, наркотиците и сексуалното съдържание“. По думите на Иво Сиромахов книгата е остроумна и зловеща сатира на едно въображаемо общество, което твърде много прилича на нашето.

Какво би станало, ако ви предложат съвършен дигитален наркотик?

Ще разберете на 13 декември, когато ще ви срещнем с един истински дилър на реалности и неговата шеметна, дръзка, неукротима фантазия!

 

Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
13.12.2019 г. 10:43
Посетено:
1099
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/30662-premiera-na-dilar-na-realnosti-ot-nikolas-dimitrov